Ozolea

Ozolea er en italiensk virksomhed, der blev dannet i 2016 efter 15 års forskning og udvikling af Ozolea-teknologien, der gør det muligt at bruge ozonaktivitet til at bio-manipulere fedtsyrekæderne i den fineste fødevaregodkendte majskimolie, så den opnår en filmning effekt.

I processen modificeres nogle af oliens fedtsyrekæder, hvorved produktet, når det kommer i kontakt med pattekanalens indre væg, danner en fysisk filmbarriere der dels skaber et ubehageligt miljø for bakterier og dels giver yvervævet et pusterum for det ydre miljø, så det kan fortsætte med den naturlige regenereringsproces.

Ozoleas mål er:

  • Reducere forbruget af antibiotika
  • forbedre landbrugets økonomi og give landmænd mulighed for at vælge et bæredygtigt alternativ
  • Forbedre velfærden, ved at gribe hurtigere ind ved tegn på sygdom
  • Reducere madspild med deraf følgende reduktion af miljøpåvirkningen (færre ressourcer brugt og mindre drivhusgas genereret pr. liter produceret mælk, der beskytter dyrenes velfærd)

Ozoleas engagement i en naturligt mere produktiv og bæredygtig gård!

Vores mission er at reducere antibiotikaresistens i malkekvægbrug ved hjælp af nye besætningsforvaltningsprotokoller for en zooteknisk disciplin, der fokuserer på den endelige forbrugers fødevaresikkerhed, dyresundhed og velfærd.

At vælge OZOLEA’s produkter betyder, at man skal beslutte en helt ny tilgang til yverspørgsmål og mælkeproduktion. OZOLEA-MAST kan bruges både i konventionelt og økologisk mælkeproduktion.

Besøg Ozoleas egen hjemmeside, hvis du vil vide mere om deres produkter og videnskaben bag dem.